1 kafe me Labin ecë më Kohen – mysafiri i parë Veton Surroi


I stërnjohur për historitë e tij të futuristike, prezantuesi Labinot Gashi, pas aventurës së tij disa ditore nëpër media të shumta ka arritur një marrëveshje përfundimtare.

Ka vendosur që të ecë me Kohën duke e mbajtur emisionin e tij në KTV, pasi që ai ecë me kohën nga koha.

“1KL do të kthehet në KTV dhe emisioni i parë do t’i kushtohet tërësisht rinisë sime ndërsa emisioni i parë do të ketë si mysafir Veton Surroin”, ka thënë Labi.

Ndërsa vet Surroi është shprehur i lumtur për këtë ftesë duke thënë se do të përgatitet gjerë e gjatë që me Labin të diskutojnë mbi politikën, filozofinë dhe artin.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
2
PN
OH BRE OH BRE
6
OH BRE

1 kafe me Labin ecë më Kohen – mysafiri i parë Veton Surroi

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in