20 vite më parë Mike Tyson ia kafshoi veshin Lladrovcit


Sot është një ditë e veçantë për Ramiz Lladrovcin dhe boksierin Mike Tyson. Sot e 20 vite më parë gjatë kohës kur Lladrovci ishte boksier i klasit botëror ishte ndeshur me një tjetër boksier, Mike Tyson.

Bokseri Mike Tyson kafshoi veshin e Ramiz Lladrovcit, fiks sot e 20 vjet më parë.  Ky veprim konsiderohet njëra nga skenat më tronditëse boks dhe gjitha sportet tjera.

Veshi i Lladrovcit ende mbart dhëmbët e Mike Tyson.

Vetëm 13 vjeç, Tyson, ishte një djalë shumë i varfër që përballet me një të ardhme të zymtë, kishte 38 arrestime dhe ishte një student i gatshëm për jetën e plaçkitjes dhe vjedhjeve.

Më 27 qershor 1988, Tyson u bë kampion i padiskutueshëm i peshave të rënda në  gjithë botën, pas mposhtjes së  Lladrovcit pas një raundi monstruoz.

Tyson u përjashtua menjëherë nga ndeshja për shkak të thyerjes së rregullave, me kafshimin e veshit të kundërshtarit.

Ramiz Lladrovci sot është i bardhë dhe është kryetar i Komunës së Drenasit

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
8
PN
OH BRE OH BRE
31
OH BRE

20 vite më parë Mike Tyson ia kafshoi veshin Lladrovcit

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in