3 mënyra si të pshurreni në bazent pa ju hetuar askush


E dimë që të gjithë e bëjmë. Por dikush hetohet e bohet horë dikush jo. Ekipi veror i Kukunews ju sjellë tri mënyra sesi të bëni shurrën në bazent dhe të mos ju hetoj askush.

Ja tri mënyra:

  1. Bëhuni kishe po notoni në stile të ndryshme të notit, por jo not në shpinë sepse dalloheni
  2. Behuni kinse po flisni me dikë në bazent por i qëndroni larg sepse mund ta ndjej të nxehtit.
  3. Behuni kinse po luani me fëmijët, edhe nëse dalloheni, lejani fajin atyre. (Qa din sabija)

 

 

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
12
PN
OH BRE OH BRE
53
OH BRE

3 mënyra si të pshurreni në bazent pa ju hetuar askush

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in