Endriti: Ëndrra ime si shofer është të vozis nëpër shesh si Bio Mulaku


Në një intervistë ekskluzive për Kukunews, Endrit Thaçi ka treguar se si po kalon si një shofer i ri.

Ai fillimisht është ankuar sesi këtu të gjithë po sfirasin kur po është semafori dhez ndërsa askush spo jep shmigovac kur po don me u kthy.

Por Endriti ka një ëndërr të cilën ai dëshiron një ditë ta realizojë.

Vandami aka Tigri vs Biologu

Vandami aka Tigri. dhe Biology

Posted by Kukunews on Donnerstag, 27. April 2017

“Dua të vozis midis sheshit sikurse Bio Mulaku sepse shumë ma then”, ka thënë Endriti.

NISET TRIMI NEPER SHESH

TAG NESE E NJIHNI NDONJE PATRIOT DHE TRIM SIKUR Bio Mulaku

Posted by Kukunews on Donnerstag, 27. April 2017

Por ai këtë ëndërr duket se nuk do ta realizojë sepse nuk ka festë edhe aq afër.

Bio Mulaku është kthyer në Zvicër dhe ka një porosi. #Permomentalisht

Posted by Kukunews on Freitag, 28. April 2017

“Megjithatë nëse fiton PDK-ja do të dalë me traktor”, ka thënë Endriti.

Budalla i VITIT

Edhe pse nuk ka përfunduar Viti ende, #Kukunews shpallë këtë person Budallen e Vitit 2017.

Posted by Kukunews on Dienstag, 2. Mai 2017

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
2
PN
OH BRE OH BRE
12
OH BRE

Endriti: Ëndrra ime si shofer është të vozis nëpër shesh si Bio Mulaku

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in