Arsim Bajrami: Me rendësi e kena t’madh


Ministri i Arsimit, Arsim Bajrami, ka komentuar rezultatet e PISA-s duke thënë se ato nuk tregojnë kurgjo të rëndësishme pasi sipas tij, ka të tjera gjëra të rëndësishme që e përcaktojnë të ardhmen e këtij vendi.

Sipas tij është tejet e rëndësishme që Kosova dhe të rinjt shqiptar të jenë të fokusuar në atë që i njeh e gjithë bota.

“Nuk është me rëndësi a dijmë shkrim e lexim apo a jemi të mençur. Me rëndësi është që e kena të madh, kjo po lypet kohëve të fundit”, ka thënë Arsim Bajrami për Radion Evropa e Shtirë.

Sipas tij, dija ka vite të tëra që nuk po vlerësohet ashtu kështu nëpër botë dhe se vetëm madhësia po vlerësohet.

Fjal t'hallkut

Komento


VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
0
PN
OH BRE OH BRE
2
OH BRE

Arsim Bajrami: Me rendësi e kena t’madh

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in