Arsim Gërxhaliu caktohet për t’i kërkuar prishtinalitë të vjetër


Drejtori i Departamentit të Mjekësisë Ligjore Arsim Gërxhaliu, është caktuar si ekspert për të kërkuar prishtinalitë e vjetër.

Ai e ka marrë këtë detyrë nga Bardhyl Meta dhe ka për detyrë që të kërkojë në secilin varr të Prishtinës, nëse ka prishtinali të vjetër.

Pas pak dalin rezultatet e para.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
10
PN
OH BRE OH BRE
32
OH BRE

Arsim Gërxhaliu caktohet për t’i kërkuar prishtinalitë të vjetër

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in