Avdullah Hoti s’mund ta gjej WC-në në villen e madhe të Pacollit, pshurret n’bazent


Pasi marrëveshja për koalicion ishte nënshkruar, kandidati për kryeministër, Avduallah Hoti kishte pasur nevojë të shkojë në WC. Por villa e madhe e Behgjet Pacollit, ka bërë që ai të mos mund ta gjej se ku është WC-ja.

“U nisa me lyp nevojtoren, qel ni der, qel ni der, krejt do dhoma të çuditshme. Smujsha me gjet me kajt nanen”, ka thënë Hoti.

Pasi kishte trokitur në disa dyer dhe nuk e kishte gjetur Hoti ka bërë një veprim të duhur.

“Mkapi shurra si shumë edhe u desht me bo dikun. Me bo me naj dhomë të Pacollit skish kuptim e dola te bazenti edhe ja futa qaty”, ka thënë Hoti.

Askush nuk e ka marrë vesh që Hoti e ka bo çiçin në bazent.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
49
PN
OH BRE OH BRE
151
OH BRE

Avdullah Hoti s’mund ta gjej WC-në në villen e madhe të Pacollit, pshurret n’bazent

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in