BE rekomandon trampolinë afër murit që të mos pengohet liria e lëvizjes


Bashkimi Evropian pas takimit me të dyja palët, atë kosovare dhe serbe ka vendosur që për t’i ikur dallimeve krejtësisht të kundërta mes dy palëve në lidhje me murin të vendoset në të dyja pjesët një trampolinë në mënyrë që të mos pengohet liria e lëvizjes.

Sipas Maja Ekarit nga BE-ja, zgjidhja më e mirë do të ishte të vendosej një trampolinë, dhe të gjithë qytetarët shqiptar por edhe serb që duan të kalojnë nga një pjesë në tjetrën të kalojnë përmes trampolinës.

“Është edhe më shumë fun dhe kënaqësi nëse është trampolina sepse pas urës, barrikadës dhe parkut të paqes, trampolina është disi më tërheqëse”, ka thënë Maja Ekarit.

Në ndërkohë, Kosova do të zgjedh trampolinën në anën jugore ndërsa Serbia do të zgjedh trampolinën në anën veriore.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
0
PN
OH BRE OH BRE
0
OH BRE

BE rekomandon trampolinë afër murit që të mos pengohet liria e lëvizjes

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in