Berati: Arbanen e qova në PDK – tash llajkat vetëm për mua


Si gjithmonë dhe të vetmit ne Kukunews ( meqenëse ra fjala jemi kthyer more nga pushimi, jena kanë nja dy tri dit knaq jena) kemi zbuluar sesi Arbana Xharra përfundoi në PDK.

Pas një hulumtimi mëse 4 orësh kemi zbuluar se si ka përfunduar Arbana në PDK. Është ai, Berat Buzhala.

I njohur për lidhjet e tija me PDK-në, Berat Buzhala, ka qenë ai që ia ka bërë lojën që Arbana të futet në PDK.

Por pse, pyesni ju? Me plot të drejtë. Është luftë llajkash të nderuar lexues.

“Berati i frikësuar se Arbana Xharra ishte furishëm duke ia kaluar me llajka ka bërë që ai të mobilizohet që ta likuidoj nga skena e rrjeteve sociale për shkak se e shihte një kërcënim serioz”, ka thënë ky burim.

Ky burim i ka thënë Kukunews se Berati tashmë ia ka arritur sepse Arbana Xharra nuk do të marrë më shumë llajke dhe ai do të jetë KINGU i llajqeve./URIME

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
3
PN
OH BRE OH BRE
9
OH BRE

Berati: Arbanen e qova në PDK – tash llajkat vetëm për mua

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in