BIK-u propozon që mi myt sorrat e me popullu Prishtinën me pëllumba


Arkitekti i kësaj Xhamie Madhështore që vetëm qyteti i Allahut, Stambolli e ka edhe njo në Siri asht, ka insistu që Prishtina me u pastru prej sorrave dhe me e popullu me pëllumba.

“Çka ka Shpendi që si vret sorrat e me mush me pllumba?”, ka pyetur arkitekti.

Këtë kërkesë e ka konfirmuar edhe Bashkësia Islame e Kosovës e cila ka thënë se kjo është ideja më e mirë dhe forma më praktike dhe më e thjeshtë në mënyrë që xhamia të ndërtohet dhe projekti e fjala e ALLAHUT të mos dështoj.

Pritet reagimi i Komunës së Prishtinës.

Dështon ndërtimi i xhamisë shkaku i pëllumbave – në Prishtinë ka vetëm sorra

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
1
PN
OH BRE OH BRE
6
OH BRE

BIK-u propozon që mi myt sorrat e me popullu Prishtinën me pëllumba

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in