BIK-u propozon që mi myt sorrat e me popullu Prishtinën me pëllumba

Arkitekti i kësaj Xhamie Madhështore që vetëm qyteti i Allahut, Stambolli e ka edhe njo në Siri asht, ka insistu që Prishtina me u pastru prej sorrave dhe me e popullu me pëllumba. “Çka ka Shpendi që si vret sorrat e me mush me pllumba?”, ka pyetur arkitekti. Këtë kërkesë e ka konfirmuar edhe Bashkësia … Continue reading BIK-u propozon që mi myt sorrat e me popullu Prishtinën me pëllumba