Blerta Deliu – Albulenës: Burri yt dikur ma lypke, tash m’qun plastikë


Ka eskaluar debati intelektual mes deputeteve Blerta Deliu-Kodra dhe Albulena Haxhiut.

Pasi burri i Albulenes i ka shkru në Facebook Blertës duke i thënë plastikë, Blerta ka zbuluar një super skandal të burrit të Albulenës.

“Nale burrin ton kurvan që tash më thotë plastikë, e dikur ma lypke. Kjo ka ndodhë kur jam kanë studente në aktrim”, ka thënë Deliu-Kodra.

Po presim deklarimin e burrit të Albulenës i cili nëse është e vërtetë që dikur ja ka lyp Blertës e tash e quan plastikë do të kuptojmë se përnjëmend e paska nga xhelozia pse s’ja ka dhan Blerta.

Apo ndoshta Blerta po rren. Ta shohim.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
16
PN
OH BRE OH BRE
48
OH BRE

Blerta Deliu – Albulenës: Burri yt dikur ma lypke, tash m’qun plastikë

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in