Botimet Kuku sjellin librin “Ganja përsëri n’Bonvivi”


E thurur me mjeshtri letrare libri i Ganimete Musliut është një vulë e publicistikës letrare një formë krejtësisht e re e të shkruarit mbi politikën dhe sesi ajo arrinë të mbajë gjallë edhe ata që as nëna natyrë nuk kërkon gjë prej tyre.

Musliu ndërthurë kujtimet e fëmijërisë nëpër rrugët e zallosura të Baksit me rrethinë deri tek elita borxheze. Libri është si vazhdim i fotografisë së Ganes në Bon Vivant.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
8
PN
OH BRE OH BRE
20
OH BRE

Botimet Kuku sjellin librin “Ganja përsëri n’Bonvivi”

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in