Çika e tezës idhnohet pse si kanë gjet vend me shku me marr nusen


Një çikë e tezës diku në Kosovë është idhnuar me çiken e dajes pasi ajo e ka kuptuar se nuk është në listën e grave që do të shkojnë të marrin nusen.

Ngjarja ka ndodhur sot në një fshat të Vitisë.

“Unë u bona gati, a din bre tri orë te frizerka, e tani ktu gjatë krejt ditës sa punën e kom bo e kamt spi ni tu kcy, e në fund kto mem thon, ja ska vend për ty në kerre të grave a?”, ka thënë çika e tezes, për Kukunews.

Ajo kishte kërkuar sqarim nga gruaja e dajes se pse nuk është në listë dhe ka marrë një përgjigje që nuk i ka pëlqyer.

“Ajo më tha ja ju jeni 4 qika të tezes, tri prej tyne janë hi në lista, e ti ma e vogla se ska vend. Veç 30 kerre i kena në dispozicion”, rrëfehet qika e tezes.

Ajo në fund nuk e ka prit hiq kthimin e kerreve duke mbetur pa e pa nusen. Gjithashtu ka paralajmëruar se nuk do të shkoj as në Ditën e Grave, që mahet të hënën.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
28
PN
OH BRE OH BRE
90
OH BRE

Çika e tezës idhnohet pse si kanë gjet vend me shku me marr nusen

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in