Dështon ndërtimi i xhamisë shkaku i pëllumbave – në Prishtinë ka vetëm sorra

Gjithçka ishte gati. Kompania ishte përzgjedhur dhe me të kuptuar se bëhej fjalë për ndërtimin e një xhamie madhështore kishte pranuar ta ndërtoj falas. Bashkësia Islame si financuese dhe përzgjedhëse e projektit madhështorë të Xhamisë me katër Minare Spektakulare ishte entuziazmuar dhe kishte përfituar edhe një fond tjetër. Arkitekti një prej më të njohurve në … Continue reading Dështon ndërtimi i xhamisë shkaku i pëllumbave – në Prishtinë ka vetëm sorra