E jashtëzakonshme: Mbesa e Skënderbeut falë namazin me shoqe në Tiranë


Një ngjarje e jashtëzakonshme ka ndodhur sot në Tiranë gjatë faljes së namazit në Sheshin Skënderbej.

Të pranishme në faljen e namazit kanë qenë edhe dy gra tepër të veçanta që nuk jetojnë në Shqipëri por kanë ardhur në Tiranë ekskluzivisht për të festuar Kurban Bajramin.

Aty ka qenë edhe mbesa e Skënderbeut e cila me vete kishte marrë edhe një shoqe. Të dyja ishin veshur me shami dhe me dy ngjyra: kuq e zi.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
1
PN
OH BRE OH BRE
2
OH BRE

E jashtëzakonshme: Mbesa e Skënderbeut falë namazin me shoqe në Tiranë

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in