E pabesueshme por e vërtetë: Kali i Skënderbeut e bon qiqin pas 500 viteve


Një ngjarje e jashtëzakonshme ka ndodhur sot në kohën kur po falej  namazi i Kurban Bajramit. Menjëherë pas falje së namazit ka ndodhur ajo që nuk pritej asnjëherë të ndodhë, që kali i Skënderbeut të bëjë ndonjë veprim.

Kur të gjithë mendonim se kali i Skënderbeut kishte vdekur përfundimisht pasi edhe janë bo nja 500 vjet ka ndodhur e pabesueshmja. Ai e ka ba qiqin për herë të parë pas 500 viteve.

Rasti është regjistruar nga kamerat e vendosura në Sheshin Skenderbej dhe është hetuar më pas nga eskepertë të ndryshëm që kanë fillimisht kanë menduar se mos po bjen shi por tani e kanë parë se është shurrë kali.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
1
PN
OH BRE OH BRE
5
OH BRE

E pabesueshme por e vërtetë: Kali i Skënderbeut e bon qiqin pas 500 viteve

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in