E pritshme: Endrit faceri zgjidhet Mister Matura 2017


Ka qenë e ditur por jo edhe zyrtare. Bukuroshi dhe faceri nga Buroja ka marrë çmimin më të njohur në Kosovë, Mister Matura 2017.

Ende pa filluar mirë mbrëmja, organizatori i mbrëmjes së maturës, drejtori i shkollës e ka marrë mikrofonin dhe i është drejtuar të gjithëve.

“Qysh në fillim ju njoftoj që gara sivjet për Mister Matura 2017 nuk do të mbahet pasi kemi fituesin absolut, Endrit Bukurosh Thaçi”, citohet të ketë thënë drejtori i shkollës.

E kjo ka ngjallur reagime të ashpra tek bukurosha të tjerë të cilët tashmë po e kundërshtojnë këtë zgjedhje me aklamacion.

Kukunews ka dërguar gazetarin e profesionalizuar për mbrëmje të maturës dhe do të ju informojmë minut pas minuti. LIVE, sepse ja vlen.

Gjithashtu mos harroni ta ndiqni serialin “Arbana e Madhërishme” që shfaqet në Kukunews.

Kukunews sjellë serialin më të ri turk, “Arbana e Madhërishme”

Ja triler-i

Fat në fatkeqësi, pjesa e II – Arbana Erdogan

Pas historisë prekëse të Labit me aksidentin e famshëm vjen historia tjetër prekëse e Arbanes ne parking. Ju mbetet juve ta votoni: Cila histori ja vlenë të bëhet serial turk apo spanjoll?

Posted by Kukunews on Donnerstag, 18. Mai 2017

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
29
PN
OH BRE OH BRE
86
OH BRE

E pritshme: Endrit faceri zgjidhet Mister Matura 2017

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in