E tmerrshme: Endriti tu u kthy n’Prishtinë bon ndeshje me ni lopë


Nuk ka pas faj që Hashimi ia ka marrë kerrin. Kur ne raportuam më herët se Hashimi, presidenti jonë më i mirë O Allah ruje, ia kishte marrë kerrin Endritit me të arritur në Komoran pasi sipas tij ai nuk është ende i gatshëm të vozisë nëpër Drenicë.

Endriti i cili ka nejt krejt kohën nervoz për shkak të këtij vendimi të babait të tij ka vendosur me ja marrë kerrin në Komoran ka janë shku në Buroj, mas intervenimit të gjyshit të tij te Hasha, ka marrë të drejtën të vozisë ka janë kthy në Prishtinë.

E me ta marrë timonin Endriti ka bërë një aksident.  E ka aksidentuar një lopë e cila ishte në rrugën Skenderaj-Drenas diku te Çikatova e Vjetër.

Ende nuk dihen shkaqet që ka sjellë deri tek ky aksident por pritet që të zbardhet. Ama lopa, Endriti dhe Thaçi, që të gjithë janë mirë.

Thaçi e len Endritin me vozitë veç deri n’Komoran: Hala su bo mi grah nëpër Drenicë

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
14
PN
OH BRE OH BRE
42
OH BRE

E tmerrshme: Endriti tu u kthy n’Prishtinë bon ndeshje me ni lopë

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in