E tmerrshme: Shaci nxinet duke kontrabandu pasul të zim për Gjermani


Të gjithë e dijmë se shacat janë të dhënë pas specave dhe vegetës pasi këto nuk gjenden kollaj në Gjermani.

Por për pasul, të zier, i vlon gjaku dhe i rreh zemra shacit.

Kësisoj një shac kishte tentuar që të kontrabandoi për në Gjermani me tërë familjen pasul të zimë.

Ata kishin futur pasul të zier në një orë që vjerret në murë pastaj kishte shfrytëzuar disa papuqe  të gruas së tij të cilati ka mbajtur në duar duke u arsyetuar se kështu është tradita e grave marrin papuqe ka të shkojnë. Gjithashtu ata kishin shti pasul edhe në kollodant.

Sdi sdi qa me thonë. Zoti hajr e boftë.

Lexoni FALAS 3 storjet e tjera për operacionin Pasuli

Ju prezantojmë Coca Colën e prodhuar vetëm për shqiptarë

Shqiptari që merr pasul në vend të drogës

E jashtëzakonshme: Shqiptari qet pasul në vend të spermës

 

 

 

 

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
1
PN
OH BRE OH BRE
2
OH BRE

E tmerrshme: Shaci nxinet duke kontrabandu pasul të zim për Gjermani

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in