Edhe pse pin Cocacola, Lladrovci shpallë Fantën pije zyrtare në Drenas


Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci ka bërë edhe një punë tjetër si kryetar. Ka zyrtarizuar pijen e cila do ta shoqëroj në secilin takim të tij me qytetar.

Gjithashtu pija Fanta e cila është e njohur për konsumim nga aristokratët e ndryshëm në botë, do të jetë edhe në takime të ndryshme që do të bëjë në Kuvendin e Drenasit dhe takime të tjera.

fantaRamiz

Ky vendim është cilësuar si sakrificë e Lladrovcit, pasi ai vet e pi CocaCola, një pijë e destinuar për klasën e mesme nëpër botë.

“Unë pi kokakollë se jam katunar, ama për qytetarët e Drenasit do të ketë vetëm Fanta”, ka thënë Lladrovci.

rambokokakolla

Sipas tij, ky vendim pritet të sjellë shumë të mira në komunë.

gzuar

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
0
PN
OH BRE OH BRE
3
OH BRE

Edhe pse pin Cocacola, Lladrovci shpallë Fantën pije zyrtare në Drenas

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in