Endriti e nxen çiken e Barack Obames në plazhin e Majamit


E pabesueshme por e vërtetë. Endriti është p** nane. Media të ndryshme ndërkombëtare kanë zbuluar një super lajm i cili do të na gëzojë të gjithë përpos Anites, juristes-aktores-modeles.

Endriti gjatë kohës sa ka qenë duke shijuar plazhet e Majamit ka rënë në kontakt me një super vajzë, hiq më pak e hiq më shumë sesa vajza e ish-presidentit Barack Obama, Sasha Obama.

Korrespodenti i familjes presidenciale ka bërë të ditur se Sasha pa njo pa dy ka ra meniher në grep të super seksi djaloshit nga Broja, Endritit.

“Ai ende pa i folur, Sasha ja ka bo me sy, duke i thënë shoqeve të veta se kush është ai djal aq bukurosh”, tregon një burim i sigurt brenda shoqërisë së Sashës.

Me tu takuar me Sashën ata fillimisht kanë hëngër nga një akullore e më pas edhe kanë biseduar dhe më në fund janë puthur dhe kanë bërë seks.

“Endriti i ka treguar se ai e ka një femër në Kosovë që luan në një seria në të cilën luan edhe një vajzë me emrin Sasa, që është i ngjajshëm me emrin e vajzes së Obamës, Sasha. Ajo ka qeshur shumë kur e ka parë serialin”, thotë shoqja e Sashës.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
72
PN
OH BRE OH BRE
311
OH BRE

Endriti e nxen çiken e Barack Obames në plazhin e Majamit

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in