Endriti nervozohet nga kritikat e Thaçit për aksident, e zhdryp Rrethi


Aksidenti me lopë duket se i ka nervozuar babë e birë. Kësisoj Hashim Thaci ka vendosur që tia hajë shpirtin Endritit duke i thënë se nuk di të vozis dhe qysh me mend në kry bon njeri ndeshje me lopë.

Më pas Thaci me të mbërritur në Sllatinë ka filluar t’ia haj shpirtin Endritit, ja nalu në Hib Petrol për naj pije ja nalu se pi vjen me vjellë, por situata ka eskaluar me të hyrë në Fushë Kosovë.

E tmerrshme: Endriti tu u kthy n’Prishtinë bon ndeshje me ni lopë

Endriti e ka ndalur kerrin me të hyrë të Rrethi dhe i ka thënë Hashimit, bab qu dil jasht në stilin e Ramiz Lladrovcit.

Thaçi është detyruar fillimisht me marrë 1sh deri te Grandi e më pas ka porositur taksi për të shkuar në shtëpinë e tij.

Thaçi e len Endritin me vozitë veç deri n’Komoran: Hala su bo mi grah nëpër Drenicë

 

 

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
14
PN
OH BRE OH BRE
41
OH BRE

Endriti nervozohet nga kritikat e Thaçit për aksident, e zhdryp Rrethi

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in