Fisnik Ismaili: Muri në Veri duhet të ngjyroset sikur NEWBORN-i


Autori, artisti dhe pronari i oblieskut NEWBORN ka komentuar ndërtimin e murit në Mitrovicë duke e quajtur një muri jo edhe aq të mirë vizuelisht, normalisht duke e krahasuar me NEWBORN-in por megjithatë sipas tij me ja dhanë një dorë ndreqet.

“Edhe NEWBORN në fillim ka qenë i verdhë andaj duhet që çdo vit të ndryshohet ngjyra e murit në Mitrovicë në mënyrë që të përkasë me realitetin e çdo vitshëm në atë qytet, njësoj sikurse e ngjyrosi NEWBORN-in unë”, ka thënë Ismaili.

Sipas tij, gjatë ndërtimit të murit duhet të kihet kujdes, që të ndërtohet me atë material që lehtë i ndërrohet ngjyra.

Ai madje ka ofruar ekspertizën e tij në ndërtimin e këtij muri.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
0
PN
OH BRE OH BRE
2
OH BRE

Fisnik Ismaili: Muri në Veri duhet të ngjyroset sikur NEWBORN-i

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in