Fisnik Ismaili pritet të lexoj një citat nga Azem Syla


Pas deputeti Glauk Konjufca, i cili dje lexoi një citat nga letra e kryetarit të Skenderajt i cili ka thyer të gjitha rekordet e menaxhimit të komunës në distancë, sot nga Lëvizja Vetëvendosje foltoren do ta mbushë, Fisnik Ismaili.

Përderisa Konjufca ka lexuar një citat nga Sami Lushtaku, Ismaili pritet ta lexoj një citat nga fjalimi i deputetit të PDK-së Azem Syla.

Ai pritet të lexojë këtë citat nga fjalimi historik dhe filozofik i Dajës së Tokave, Azem Syla.

“Më vjen shumë keq, për çdo e keqe dhe e rëndë që ka ndodhur në Kosovë, i kam dhënë dhe i jap mbështetje Policisë sonë, Gjykatës, EULEX-it edhe të UNMIK-ut edhe Gjykatës së fundit, që të hetojë lirshëm dhe drejt”, kishte thënë Azem Syla në fjalimin e tij të parë dhe të fundit si deputet në Kuvendin e Kosovës.

 

 

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
1
PN
OH BRE OH BRE
2
OH BRE

Fisnik Ismaili pritet të lexoj një citat nga Azem Syla

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in