Flet gjermanka e Butrintit: Ai hajke veç shtalba, s’mujshim me bo seks se e rroke barku


Pasi pinjolli i të drejtave autoriale, nga SVDHDHRYDH Digital, na ndaloi videot ku shaci Butrint Imeri tregon një histori rrëqethëse sesi para dy vitesh e ka kthyer në Gjermani një gjermankë e cila sipas tij i ka shkuar nerva se ajo dojke me ble herë asi herë ksi, Kukuneës ka vendosur ta gjejë gjermanken e Butrintit, dhe ja kemi arritur.

Ne kemi bërë intervistë me të dhe do ta lëshojmë në lajme të ndryshme.

Pjesa e parë: http://kukunews.net/flet-gjermanka-e-butrintit-une-e-lash-butrintin-ai-shkojke-te-gjyste-vulaj/

Kukunews: A ishte kjo arsyeja kryesore e ndarjes?

Gjermanka e Butrintit: Asooo… Jo Gjyste Vulaj nuk ka qenë shkaku kryesor.

Kukunews: Cilat kanë qenë shkaqet tjera?

Gjermanka e Butrintit: Oooo man ai osht krejt shqiptar, albanese. Si dilshim në korzo ai ja niske meniher ja blejke akullore, ja blejke gështenja, gjithçka bre u fëlliqke. Po per me ja qit kulmin… asoo.

Kukunews: Çka ja qiti kulmin, me çka?

Gjermanka e Butrintit: O blejke shtalba krejt kohën, edhe s’mujshim me bo seks se e rroke barku. Unë nuk jam shku në pushim me puth dikon që i vjen era shtalb, po qa me bo tash qeshtu e kish pas jeta.

Kukunews: Por si u ndatë?

Gjermanka e Butrintit: Asoo…

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
24
PN
OH BRE OH BRE
46
OH BRE

Flet gjermanka e Butrintit: Ai hajke veç shtalba, s’mujshim me bo seks se e rroke barku

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in