Flet gjermanka e Butrintit: Unë e lash Butrintin, ai shkojke të Gjyste Vulaj


Pasi pinjolli i të drejtave autoriale, nga SVDHDHRYDH Digital, na ndaloi videot ku shaci Butrint Imeri tregon një histori rrëqethëse sesi para dy vitesh e ka kthyer në Gjermani një gjermankë e cila sipas tij i ka shkuar nerva se ajo dojke me ble herë asi herë ksi, Kukunews ka vendosur ta gjejë gjermanken e Butrintit, dhe ja kemi arritur.

Ne kemi bërë intervistë me të dhe do ta lëshojmë në lajme të ndryshme.

Kukunews: E nderuara gjermankë e Butrintit, faleminderit që pranove në intervistë. A është e vërtetë që Butrinti të ka lon?

Gjermanka e Butrintit: Najn man, aso…. Une jam kan në lidhje me at klloshar edhe ai më tha hajde kena me shku dikun në pushime tepër mirë bohet, edhe thash hajde ti besoj. U nisem mtha mos fol sen deri sa të mrrish se shumë super ka me kon. Edhe kur mbrrinem në Ulqin, katastrof ai vend, tepër krejt katunar aty. Edhe i thash Butrintit hajde bile shkojmë me naj hotel ma të mirë, ai murr dhomë tepër nalt dikun, mu lodhshin kamt hyp-zhdryp….

Kukunews: Por Butrinti thotë se ju keni qit kajde, ja po blejna ksi jo asi.

Gjermanka e Butrintit: Nuk është e vërtetë. Qa kari ki me ble në Ulqin aty krejt senet janë shajze. Po forja e parë është që ai dojke me shku nëpër neja palidhje, ju pat tek me shku cdo natë te Gjyste Vulaj.

Kukunews: A ishte kjo arsyeja kryesore e ndarjes?

Gjermanka e Butrintit: Asoo…
To be në vazhdim

 

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
18
PN
OH BRE OH BRE
61
OH BRE

Flet gjermanka e Butrintit: Unë e lash Butrintin, ai shkojke të Gjyste Vulaj

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in