Flet kapiteni i jahtit: Shpendi më tregoi se keni ujë 24 orë, bash u gzova


Personi kyç në historinë prekëse të Shpend Ahmetit me Devollët në jaht, kapiteni i jahtit, është gjetur nga gazetarja e tabloidit tonë Kukunews.

Ai në një intervistë ekskluzive për Kukunews ka treguar bisedën e Shpendit me të.

“Fillimisht Shpendi më pyeti a është perime ky jaht a ecë apo vetëm si restorant kshtu”, fillon rrëfimin e tij.

Më pas Ahmeti e ka pyetur kapitenin se a po lodhesh a qysh po kalon a ka najsen të re.

“Më pas Ahmeti filloj të më tregonte për autobusët e ri dhe më ofroi punë si shofer por e refuzova. Tani më tregoi se edhe keni bo ujë 24 orë, bash më erdh mirë e u gzova”, ka thënë kapiteni i jahtit.

Në fund Shpendi tha që i ka thënë se Prishtina po bëhet.

 

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
14
PN
OH BRE OH BRE
21
OH BRE

Flet kapiteni i jahtit: Shpendi më tregoi se keni ujë 24 orë, bash u gzova

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in