Fuqia e Allahut – Xhamia ka filluar të vetëndërtohet


Derisa Komuna e Prishtinës dhe Bashkësia Islame e Kosovës nuk po arrijnë të merren vesh për projektin e Xhamisë së Madhe, duket se Allahu nuk po pret.

Kësisoj gazetarët e Kukunews të specializuar në punë në terren gjatë natës kanë vërejtur disa  gjëra të jashtëzakonshme që po ndodhnin afër Postës së Madhe.

“Dëgjohej zhurmë dhe shihej se dheu kërcente përpjetë por nuk shiheshin punëtorët. Andaj ne shkuam dhe e pamë se xhamia tashmë kishte filluar të vetndërtohej. U çuditëm për besë”, ka thënë një gazetar i Kukunews, që nuk po dëshiron të dalë me emër.

Kolegu i tij gjithashtu spo don me dalë me emër tha, se xhamia është duke u vetndërtuar me shpejtësi marramendëse dhe nëser ajo mund të jetë e përfunduar.

“Fuqia e Allahut…”, tha gazetari.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
46
PN
OH BRE OH BRE
168
OH BRE

Fuqia e Allahut – Xhamia ka filluar të vetëndërtohet

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in