Ganja i replikon Fisnikut: Nana jote n’gilindera i qet p*** kilikera


Ka vazhduar replikat jashtëzakonisht serioze mes dy figurave kryesore në politikën kosovare, Ganimete Musliu dhe Finsik Ismaili.

Ganja si duket është qartë krejt. Ajo ka vazhduar me publikimin e disa detajeve jashtëzakonisht të rëndësishme për nënën  e Fisnik Ismailit, duke thënë se për këtë ka hulumtuar që një kohë të gjatë.

“Eh more Fis shyqyr që nuk ta njohin nanën ty njerëzia po unë kom hulumtu edhe e kom vërtetu që nana jote sen ska vy ajo u rraspillav nëpër asfalt të Prishtinës e Beogradit”, ka thënë Ganja.

Më pas ajo ka vazhduar që jap edhe një detaj tjetër. Madje ka pasur një frazë tepër interesante.

“O Fis, nana jote n’gilindera i qet pidhi kilikera :P”, ka thënë Ganja.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
81
PN
OH BRE OH BRE
187
OH BRE

Ganja i replikon Fisnikut: Nana jote n’gilindera i qet p*** kilikera

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in