Ganja i replikon Fisnikut: Nana jote n’gilindera i qet p*** kilikera

Ka vazhduar replikat jashtëzakonisht serioze mes dy figurave kryesore në politikën kosovare, Ganimete Musliu dhe Finsik Ismaili. Ganja si duket është qartë krejt. Ajo ka vazhduar me publikimin e disa detajeve jashtëzakonisht të rëndësishme për nënën  e Fisnik Ismailit, duke thënë se për këtë ka hulumtuar që një kohë të gjatë. “Eh more Fis shyqyr … Continue reading Ganja i replikon Fisnikut: Nana jote n’gilindera i qet p*** kilikera