Gratë e ministrave në shooping masiv: Vetëm edhe 24 h i kanë kartelat e shtetit


Dyqane të shumta janë mbipopulluar nga shoopingu befasues dhe masiv që ka ndodhur dy orë pas rënies së Qeverisë.

Reporterët tanë kanë nëpër dyqane të ndryshme kanë treguar se gra të shumta të ministrave me akraba dhe zëvendësministrave të cilat kanë marrë edhe çikat e tezes dhe gratë e kojshive me veti ia kanë mësyr blerjes së gjërave të fundit me kartat e shtetit.

“Gra të shumta të ministrave janë duke blerë gjithçka. Prej perdeve në Nota Brilljant e deri te ferteret Dellimano”, thotë një reporter i joni.

Një tjetër reporter tregon sesi dy gra të ministrave tashmë e kanë blerë komplet një butik dhe teshat e blera do t’ia dhurojnë çikave të kojshisë si dhuratë për votat e ardhshme.

Fjal t'hallkut

Komento


VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
4
PN
OH BRE OH BRE
8
OH BRE

Gratë e ministrave në shooping masiv: Vetëm edhe 24 h i kanë kartelat e shtetit

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in