Haradinaj nuk ndalet, viziton Kobra Cityn takohet më Kallashin


Kryeministri Ramush Haradinaj, nuk ka të ndalur. Pas vizitës që i ka bërë QKUK-së, zyrës së BE-së dhe shumë institucioneve të tjera, ka vendosur që ta vizitojë edhe një institucion tjetër, Kobra City në Prizren.

“Ndjehem tepër i lumtur që kam vizituar një institucion tepër të rëndësishëm. Nuk ka fund më të mirë të ditës sesa përfundimi i një dite pune me një takim me Kallashin”, ka thënë ai.

E Kallashi ka thënë se është e nderuar që vizitohet nga Haradinaj në këtë ditë të rëndësishme për Kosovën.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
3
PN
OH BRE OH BRE
5
OH BRE

Haradinaj nuk ndalet, viziton Kobra Cityn takohet më Kallashin

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in