Haradinaj: Shipitulla do të jetë Zvicrra e Ballkanit


Kryeministri Ramush Haradinaj nuk ka të ndalur. Pasi i bindi banorët sesi të gjendet një zgjidhje për tia shpronësuar pronat e tyre dhe kështu ne të kemi energji elektrike  sa të na dojë zemra, ka ardhur edhe premtimi tjetër.

Ai u ka premtuar banorëve të Shipitullës se do ta bëjë Shipitullën, Zvicër të Ballkanit.

“Zvicra do të jetë Zvicra e Ballkanit”, ka thënë Haradinaj,

Ai ndër të tjera ka premtuar edhe krijimin e vendeve të reja të punës.

“Plani im ekonomik ka tri shtylla: investimin në bizneset e Kosovës, fuqizimin e grave dhe të rinjve për pjesëmarrje të plotë në ekonominë tonë, dhe integrimin e Kosovës në Bashkimin Evropian. Në Kosovë operojnë rreth 60,000 biznese. Nëse secila shton nga një vend pune, kjo do të nënkuptonte 60,000 vende të reja pune pa ndonjë investim të huaj”, ka thënë Haradinaj.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
3
PN
OH BRE OH BRE
6
OH BRE

Haradinaj: Shipitulla do të jetë Zvicrra e Ballkanit

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in