Haraqija: Ramushi s’ka pas marrëdhënie me Rugovën, unë e di edhe sa herë u pshurr natën


Krahu, këmba dhe botha e djathë e Rugovës, Astrit Haraqija ka zbuluar disa kujtime të rëndësishme me Ibrahim Rugovën.

Ai ka kujtuar se sa shumë net ka kaluar së bashku me Rugovën duke thënë se asnjëherë ai nuk e ka përmendur Ramush Haradinajn se kanë pasur lidhje ose marrëdhënie së bashku.

“Ramushi s’ka pas marrëdhënie me Rugovën, unë e di edhe sa herë u pshurr natën”, ka thënë Haraqija.

Rambo pranon se ka bërë seks me Rugovën

EKSKLUZIVE: Ramush Haradinaj: Kam kryer marëdhënie me Dr.Ibrahim Rugova – Na Mungon

Опубліковано Kukunews 31 травня 2017 р.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
18
PN
OH BRE OH BRE
57
OH BRE

Haraqija: Ramushi s’ka pas marrëdhënie me Rugovën, unë e di edhe sa herë u pshurr natën

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in