Hoxha thotë me shti 1-sh Kosovën, por vet luan 2+


Hoxha i xhamisë në të cilën lojëtarët kosovar u lutën dhe floën me Allahun para ndeshjes së sotme ka dalë me një komunikatë për media.

“Pas vizitës së futbollistëve në xhaminë tonë, fola me Muhamedin dhe më tha që fitorja është e jona kështu që të gjithë myslimanëve pa dallim feje e race i ftoj që ta shtin Kosovën 1sh sepse fitorja është e sigurt”, thuhet në komunikatën e hoxhës.

Por ekipi i Kukunews ka bërë një hulumtim dhe duke e ndjekur hoxhën deri në bastore për ta parë nëse thënia “hoxhen ngoje cka të thot, por mos kqyr cka bon” është e vërtetë.

Dhe ka dalë të jetë e vërtetë. Hoxha ka luajtur 2 për Islandën kundër Kosovës. Madje përpos kësaj Hoxha ka luajtur 2+ që dmth Islanda mi jep ma shumë se dy golla kundër Kosovës, ej paramendo.

Eh qeshtu, tu shkru lajme. Rroga po na del me tparin tha shefi, tash se di.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
2
PN
OH BRE OH BRE
6
OH BRE

Hoxha thotë me shti 1-sh Kosovën, por vet luan 2+

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in