Identifikohen 5 pinjollë nga Prishtina: dy në varrezat e Velanisë, 3 në Dragodan


Bardhyl Meta, pinjolli i Prishtinalive të Vjetër ka thënë se brenda dy dite ka ndodhur një sukses i jashtëzakonshëm i iniciativës së tij, duke identifikuar prishtinalitë e vjetër për brenda 24 orëve.

“Deri më tani kemi identifikuar 5 prishtinali të vjetër. Dy nga ta gjenden në varrezat e Velanisë ndërsa 3 të tjerët janë të varrosur në varrezat e Dragodanit”, ka thënë Meta.

Ai ka thanë se do të vazhdojnë kërkimin në secilin varr të Prishtinës, duke i identikuar secilin.

“Ne po e marrim mostrën nga secili varr po e studiojmë dhe më pas po e qojmë në analiza dhe po e gjejmë nëse është prishtinali i vjetër apo jo”, ka thënë Meta.

Ai ka flm edhe Arsim Gërxhaliun për tërë mundin e dhënë.

Arsim Gërxhaliu caktohet për t’i kërkuar prishtinalitë të vjetër

Ai ka falëndëruar edhe bashkëshorten e saj nga Llapushniku, e cila ka ndarë me gazetën “Rilindja” përvojën e saj në kohën sa ishte ai në koma ku ka përmendur disa herë fjalën “pinjoll”.

Adelina Thaçi: Bardhyli kur ishte në koma përmendte vetëm fjalën pinjoll

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
6
PN
OH BRE OH BRE
16
OH BRE

Identifikohen 5 pinjollë nga Prishtina: dy në varrezat e Velanisë, 3 në Dragodan

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in