Ju prezantojmë Coca Colën e prodhuar vetëm për shqiptarë


Kompania më e madhe në botë Coca-Cola ka prezantuar një version të ri të pijes së tyre që i dedikohet ekskluzivisht shqiptarëve.

“Me respekt të thellë për të gjithë shqiptarët dhe me një respekt të thellë edhe për katunarët shqiptar që pinë Fanta ju prezantojmë pijen më të re Coca Cola mit Pasul e cila është vetëm për ju shqiptar të dashur”, ka thënë drejtori i Coca Colas për shqiptar, Qazim Kola.

Kola ka thënë se ky paketim pritet të ndërrojë edhe kangen pijna viski o me kokakola duke e bërë pijna kola o me pasul e limon.

Pija do të dalë në shitje nga viti i ardhshëm.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
0
PN
OH BRE OH BRE
6
OH BRE

Ju prezantojmë Coca Colën e prodhuar vetëm për shqiptarë

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in