Kadri Veseli nis reformat në PDK: takon ilaket e Arbanës


Kadri Veseli ka vazhduar turin e tij të takimeve tashmë në krah me bukuroshen Arbana Xharra.

Përpara se të nisë fushata Kadria ka pasur shumë qejf që t’i takojë ilaket e Arbanës dhe kësisoj i ka thënë asaj që t’i thërras disa prej tyre në një takim modest.

Në takim kanë marrë pjesë: djeli i dajes që është ulur afër Arbanës, axha i babes së saj që  jeton në Gjermështë ulur afër Kadrisë dhe ai me këmishë të bardhë është daja i madh i Arbanës.

Zoja me kapelë të zezë është tezja e parë e Arbanës ndërsa ajo me flokë të bardha është qika e tezes së saj.

Në këtë takim ka munguar motra e Arbanës por ajo është lidhur me Skajp nga Amerika e largët.

 

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
3
PN
OH BRE OH BRE
13
OH BRE

Kadri Veseli nis reformat në PDK: takon ilaket e Arbanës

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in