Kadrisë i kthehet dëgjimi por ka humbur kujtesën: si kujtohet çfarë ka dëgjuar


Pas lajmit tragjik që Kukunews e para dhe e vetme e publikoi lidhur me faktin se Kadri Veeli është shurdhuar, jemi ne përsëri të parët dhe të vetmit që raportojmë për lajmin e parafundit, se Kadrisë i është kthyer dëgjimi.

Por brenda këtij lajmi të mrekullueshëm gjendet një tjetër mini lajm i tmerrshëm.

Sipas të dhënave nga mjeku kujdestar, në spitalin amerikan në Bondsteel të Ferizajt, Veseli ka humbur kujtesën.

“Kësisoj Veseli tash mund të dëgjojë por nuk i kujtohen asgjë nga ato çfarë ka dëgjuar nga qytetarët”, ka thënë mjeku kujdestar.

Madje-madje, Veseli tashmë ka humbur edhe aftësinë për të shkruar lexuar.

“Kësisoj, Veseli nuk do të mundet as të shkruar se çfarë do të lexoj dhe as nuk mund të lexojë asnjë gjë që dëgjon”, ka thënë mjeku kujdestar.

Shurdhohet Kadri Veseli, pas dëgjimit të tepërt të qytetarëve

 

Kuvendi i Kosovës ndanë 300 mijë euro për t’ia kthyer dëgjimin Veselit

Fjalët e fundit që dëgjoi Veseli ishin ato të Kushtrim Sadikut dhe ezanin e hoxhës

Shuki ndalon turin e dëgjimit, frikohet se do shurdhohet si Veseli

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
0
PN
OH BRE OH BRE
4
OH BRE

Kadrisë i kthehet dëgjimi por ka humbur kujtesën: si kujtohet çfarë ka dëgjuar

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in