Kadro, Rambo dhe Fatmo: Nëse votoni për ne do të zhvishemi nudo


Pas lajmeve alarmuese për mos dalje në votime, koalicioni PDK-AAK-NISMA , ka menduar se mund të ketë edhe mënyra të tjera përvec premtimeve së në Kosovë do të bëhet më mirë.

Përmes një njoftimi është bërë i ditur qëndrimi i Kadri Veselit, Ramush Haradinajt dhe Fatmir Limajt, se të gjithë anëtarët e këtij koalicioni do të zhvishen nudo për një ditë të tërë nëse qytetarët vendosin të votojnë për ta.

“Kemi menduar për një program më të pasur premtimesh”, u tha.

“Ne e dimë që është situatë e rënd, por kosovarët kanë kaluar edhe kohë më të vështira dhe ne mendojmë se ata ende mund të përballojnë situata. E sidomos në këto kohë kur Kosova ka hyrë në një rrugë pa kthim…”, thuhet në komunikatën për media përmes të cilit apelohet të mos shkohet, por të rrihet.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
3
PN
OH BRE OH BRE
11
OH BRE

Kadro, Rambo dhe Fatmo: Nëse votoni për ne do të zhvishemi nudo

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in