Kelmendi kandidatëve të Fjalës: Vetëm mos e prishni Ramazanin se Allahu ju bon deputet


Kryetari i Partisë Hallall, Gëzim Kelemendi ka bërë një takim me kandidatët për deputet nga kjo parti në ditën e parë të Ramazanit, duke ua mbajtur një fjalim motivues.

Kelmendi ka thënë se këto zgjedhje janë momenti i partisë së tij, pasi këtë vit zgjedhjet mbahen në Ramazan.

Ai u ka thënë kandidatëve për deputetë nga partia  e tij nuk kanë nevojë që të premtojnë asgje për ti fituar zgjedhjet.

“Mjafton që ju mos ta prishni Ramazanin dhe perenia Allahu alejkum selam do të ju mundësojë që të zgjidheni deputet. Vetëm vazhdoni kështu”, ka thënë Kelmendi.

Ndërsa ai vet ka vendosur që të sakrifikohet duke mos ngjinuar pasi si kryetar i partisë duhet të jetë i angazhuar gjithmonë dhe kësisoj pa ujë nuk mundet me shty.

Duket se partia Fjala do të fitojë 100 vende nëpër kafiqa të ndryshëm.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
9
PN
OH BRE OH BRE
20
OH BRE

Kelmendi kandidatëve të Fjalës: Vetëm mos e prishni Ramazanin se Allahu ju bon deputet

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in