Komuna propozon lyerjen e sorrave me ngjyrë bardhë që të duken si plluma


Por Komuna e Prishtinës ka thënë se nuk është e mundur me i vra sorrat.

“Me menzi e nalem mos mi vra qentë tash ju lypni mi vra sorrat”, ka thënë Shpend Ahmeti.

Por ai ka propozuar lyerjen e 12 sorrave me ngjyrë tq bardhë dhe ato të fluturojnë mbi xhami.

Por arkitekti dhe BIK nuk po pranojnë.

Dështon ndërtimi i xhamisë shkaku i pëllumbave – në Prishtinë ka vetëm sorra

BIK-u propozon që mi myt sorrat e me popullu Prishtinën me pëllumba

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
3
PN
OH BRE OH BRE
15
OH BRE

Komuna propozon lyerjen e sorrave me ngjyrë bardhë që të duken si plluma

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in