Kosova dërgon Ajnishahe Halimin ambasadore në Republikën e Albin Kurtit


Republika e Kosovës dhe Republika e Albin Kurtit kanë filluar tashmë bashkëpunimin bilateral mes vete duke vendosur edhe ambasadorët mes vete.

E para ka vepruar Republika e Kosovës e cila në shenj falënderimi ka vendosur që ta dërgojë Ajnishahe Halimin ambasadore të Kosovës në Republikën e Albin Kurtit.

“Për shkak se Ajnishahja për një kohë të gjatë ka vepruar në Republikën e Albin Kurtit, dhe e njeh shumë mirë politikën dhe kulturën e kësaj Republike mendojmë se do të jetë një ambasadore e rëndësishme e Kosovës në AlbinKurt”, thuhet në komunikatën e Ministrisë së Punëve të Jashtme.

Ende nuk dihet se kush do të jetë ambasador i Republikës së Albin Kurtit në Republikën e Kosovës.

Njohja më e re e pavarësiësë së Kosovës

Edhe një shtet e njeh Kosovën Republika e Albin Kurtit, një shtet i vogël me disa qindra mijëra banorë ka njohur Republikën e Kosovo (region) një shtet gjithashtu i vogël me 2 milionë banorë.

Опубліковано Kukunews 31 травня 2017 р.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
1
PN
OH BRE OH BRE
3
OH BRE

Kosova dërgon Ajnishahe Halimin ambasadore në Republikën e Albin Kurtit

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in