Kryeministrit i infektohet syri pasi punon 20 orë para kompjuterit


E dielë. Të gjithë janë duke pushuar, por për Ramush Haradinajn, kjo është dita e tij e parë e punës si kryeministër.

Kësisoj ai duhet ta zbatojë planin e tij për zhvillimin e Kosovës brenda 100 ditëve.

Duhet të punoj tërë ditën në kompjuter. Dhe e ka bërë këtë. Madje e ka tepruar.

Kukuneës ka siguruar një fotografi pasi Ramush Haradinaj e ka lënë punën, duke qëndruar mbi 20 orë para kompjuterit duke shkruar dhe hulumtuar sesi ta zhvillojë Kosovën.

Aty Haradinaj shihet sikur ta kishin rreh rust.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
4
PN
OH BRE OH BRE
14
OH BRE

Kryeministrit i infektohet syri pasi punon 20 orë para kompjuterit

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in