Kunata i idhnohet kunatës pse nuk ja provoj bakllavën


Dy kunata më shumë në Kosovë që nuk flasin me vete. Ngjarja e ndodhur diku në Kosovë në fshatin Prapashticë e Mesme ka bërë që dy kunata të mos flasin bash në Ditën e Kurban Bajramit.

Kunatat që jetojnë në shtëpi të ndryshme normalisht kishin përgatitur bakllavën e tyre, dhe njëra prej tyre ishte zgjuar më herët dhe bashkë me burrin e saj kanë shkuar te kunata tjetër me kry qet obligim me bo përhajr.

Por kunata Miradije e cila pasi bëri përhajr iu servua bakllava nga kunata Sadije, nuk e ka shti ngoj as ni troh bakllave.

E kjo kishte bërë që Sadija të idhnohet tepër duke mos i folur dhe duke mos shkuar fare për Bajram te Miradija.

“Unë ton naten tu e bo gati që mu ka tha kurrizi tu shtri petë e ajo meqka e thivt kishe spo ta provoj hiq bakllaven. Po qe as unë sja provoj bile as për bajram si shkoj”, ka thënë kunata Sadije.

Ndërsa kunata Miradije tha për Kukuneës se nuk e ka bërë me qëllim.

“Paj tybe nuk o bo nami, aj une e di qysh i qet Sadija bakllavat, thash ta ruj lukthin për bakllava tjera që nuk i kam provu”, ka thënë kunata Miradije.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
3
PN
OH BRE OH BRE
3
OH BRE

Kunata i idhnohet kunatës pse nuk ja provoj bakllavën

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in