Kuvendi shënon rekord në koqelujtje me popull


Kuvendi i Kosovës ka shënuar një rekord të ri të koqeluajtjes me popullin e Kosovës në seancën kur pritet të votohet Qeveria e drejtuar nga Ramush Haradinaj.

Pasi Ramush Haradinaj propozi kabinetin e tij qeveritar, dhe kërkoi besimin e deputetëve të cilët nuk I ka krejt në sallë, opozita kërkoi votimin e saj dhe kësisoj u shënua rekordi.

Urime suksese

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
5
PN
OH BRE OH BRE
8
OH BRE

Kuvendi shënon rekord në koqelujtje me popull

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in