Labi ç’fejohet pasi e fejuara nuk e ka shikuar kurrë “1 kafe me Labin”


Pas lajmit se prezantuesi i njohur Labinot Gashi është fejuar,ka ardhur menjëherë lajmi bombastik se ai e ka braktisur të fejuarën e saj Qëndresa Bajrami.

Arsyeja është tepër e rëndësishme. Një burim i afërt familjar me Labin i ka thënë Kukuneës se e fejuara e Labit, Qëndresa, është zbuluar se nuk e ka shikuar kurrë emisionin e të dashurit të tij, “1 kafe me Labin”.

“Labi gjithmonë është gënjyer nga e dashura e tij Qëndresa, se kinse ajo e ka shikuar çdo emision të 1 kafe me Labin’. Por pas fejesës kjo është zbuluar të jetë e  pavërtetë dhe kjo natyrisht që e ka nervozuar shumë Labin”, tha burimi ynë i afërt me Labin.

Po sipas këtij burimi, e fejuara e Labit, në vend të emisionit “1 kafe me Labin” e ka shikuar emisionin “E diela Shqiptare” që drejtohet nga Ardit Gjebrea.

“Kjo e ka bërë edhe më nervoz Labin dhe kjo gjithesesi që do të qoj në ndarjen e çiftit”, ka thënë ky burim.

Lajmin për ndarjen nga e fejuara e tij, Labi pritet ta bëjë këtë të dielë në emisionin e tij maratonik “1 kafe me Labin”.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
3
PN
OH BRE OH BRE
10
OH BRE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Labi ç’fejohet pasi e fejuara nuk e ka shikuar kurrë “1 kafe me Labin”

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in