Labi dhe Sabri Hamiti sjellin librin “Jasha Ferizaj Jasha – si fenomen në letërsinë postmoderne”


Një këngëtarë, humanist dhe politikan Labinot Tahiri – LABI dhe një akademik, letrar e politikan Sabri Hamiti kanë bashkuar forcat për të të sjellë para lexuesve një vepër serioze të studimit artistik të shprehjes Jasha FerizajJasha si fenomen i letërsisë postmoderne”

Cmimi 3 euro

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
3
PN
OH BRE OH BRE
7
OH BRE

Labi dhe Sabri Hamiti sjellin librin “Jasha Ferizaj Jasha – si fenomen në letërsinë postmoderne”

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in