Labi: Nëse ja nisni çdo dit ka një seancë unë e lë Kuvendin, skam vakt


Këngëtari i muzikës klasike që tash është bërë deputet ka bërë një deklaratë duke thënë se thjesht nuk po e kupton faktin pse sot dështoi seanca dhe pse sot po e thirrin edhe një seancë tjetër për neser.

Ai ka thënë se është tepër i angazhuar në Filharmoninë e Kosovës si kompozitor i operave të ndryshme dhe ka në plan të hy edhe në balet dhe shkuarja në seanca cdo ditë nuk i konvenon.

“Nëse ja nisni qeshtu cdo dit me thirr ka një seancë unë thjesht e la Kuvendin edhe nuk vi mo. Skam vakt me ardh hin-dil nëpër Kuvend. Njo në muj është boll”, ka thënë ai.

Ne pajtohemi me Labin.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
1
PN
OH BRE OH BRE
1
OH BRE

Labi: Nëse ja nisni çdo dit ka një seancë unë e lë Kuvendin, skam vakt

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in